Sanayicilerden Altepe'ye Tebalalı Teşekkür

Çalı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye Çalı'ya yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

Sanayicilerden Altepe'ye Tebalalı Teşekkür
Çalı Yolu Demirci Kavşağı girişine teşekkür tabelası diken Çalılı sanayiciler, Başkan Recep Altepe'nin bölgeye yatırımlarının süreceğine inandıklarını belirtti.
ÇASİAD Başkanı Halil İbrahim Kuzucu, Çalı'da işyeri bulunan sanayicilerle birlikte yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla Çalı'nın eski rehavetini üzerinden attığını söyledi. Çalı'da 250'ye yakın işyeri bulunduğunu belirten Kuzucu, "Çalı'da 7 bin 500 kişi istihdam ediliyor. Burası, 90'lı yılardan beri adeta KOBİ cenneti. Buradaki küçük ölçekli işletmeler Bursa'nın gelişimini de destekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Çalı bölgesine çok değer ve emek veriyor. Burada güzel çalışmalar yapılıyor" diye konuştu.
İş adamı İsmet Acar da Başkan Altepe'nin çalışmaları sayesinde Çalı Yolu'nun rahatladığını ve Çalı'nın değer kazandığını belirtti.
Çalı Yolu'nun Demirci Kavşağı ile Kayapa arasındaki 9 bin metre uzunluk ve 7 metre genişliğindeki mevcut sathi kaplama ile yolda Demirci Kavşağı ile Yaylacık arasındaki 4 bin metrelik kısmın 12,50 metre genişliğinde kazı ve dolgu çalışmaları tamamlanmış asfalta hazır hale getirilmiştir. Demirci Kavşağı ile Çalı Kavşağı arasındaki bin 700 metrelik kısımda 7 bin ton kaplama çalışması ile birinci kat asfalt çalışmaları tamamlanmıştır. Demirci Kavşağı ile Kayapa arasındaki çalışmalar tamamlandığında mevcut yol 11,50 metre genişliğinde üç şeritli asfalt yol olarak trafiğe açılacaktır.