Narman MYO 13. dönem mezunlarını verdi

Erzurum Narman Meslek Yüksek Okulu (MYO), 2009-2010 öğretim yılı mezunları için tören düzenlendi. Törende bölümlerin sunumları yapıldı. Özellikle İnşa

Erzurum Narman Meslek Yüksek Okulu (MYO), 2009-2010 öğretim yılı mezunları için tören düzenlendi. Törende bölümlerin sunumları yapıldı. Özellikle İnşaat Bölümü Araştırma Görevlisi Ahmet Atalay ve Öğretim Görevlisi İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Öz'ün nezaretinde hazırlanan projeler büyük ilgi gördü. Törende ilçede eksikliği hissedilen kültür merkezine ait projenin sunumunu izleyen Kaymakam Alper Tanrısever, projelerin gerçekleştirilmesiyle ilçenin çehresinin değişeceğini vurguladı.

Törende öğrenciler adına Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı ve Yüksekokulu birincisi Yeter Gündüz bir konuşma yaptı. Daha sonra söz olan Narman MYO Müdürü Doç. Dr. Metin Turan, okullarında öğrenci sayısının 650'ya ulaştığını ifade etti. 2010-2011 öğretim yılında Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü'nün de açılacağının altını çizen Turan, "Organik tarım programımızın da 2010 Haziran ayı içerisinde açılacak olmasıyla okulumuz önümüzdeki dönem toplam 9 bölümle hizmet verecektir. Okulumuz bir taraftan kapasitesini artırırken diğer taraftan eğitimde dünya standartlarını yakalama adına eğitim kalite ve kriterlerini artırma adına İSO 9001 kalite yönetimi belgesini alarak ülkede bu kritere sahip 30 okuldan biri olma fırsatını yakalamıştır. Okulumuz ayrıca bölgesel ve ülkesel düzeyde hazırlamış olduğu projelerle bölgemizde ve ülkemizde mevcut olan sorunlardan bir kısmına çözüm bulabilme kapasitesine ulaşmış, 9. Uluslararası Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi'ne ev sahipliği yapma gururunu yaşamaktadır." dedi.

Turan, çok acil ihtiyaç olan yurt yapımı ile organik tarım ve hayvansal üretim için ihtiyaç duyulan uygulama alanı ve hayvan hastanesi için tapu işlemlerinin de halledilerek rektöre sunulduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere Kaymakam Alper Tanrısever tarafından belgeleri verildi. Daha sonra düzenlenen etkinliklerde başarılı olanlara ödülleri taktim edildi.

Törene Kaymakam Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Alaattin Bulut, İlçe Emniyet Amiri Ekrem Yücel Demir, Narman MYO eski Müdürü Prof. Dr. Bahattin Düzgün, siyasi partilerin ilçe başkanları, öğrenci yakınları ve çok sayıda Narmanlı katıldı.