Giresun'da CHP'ye toplu kayıt töreni düzenlendi

Giresun'un Espiye ilçesine bağlı Soğukpınar beldesinde 150 kişi toplu olarak yapılan törenle Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) üye oldu.

Beldede bir

Giresun'un Espiye ilçesine bağlı Soğukpınar beldesinde 150 kişi toplu olarak yapılan törenle Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) üye oldu.

Beldede bir kahvehanede yapılan törene CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bazı CHP ilçe başkanları ve partililer katıldı. Törende konuşan CHP Giresun İl Başkanı Gezmiş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkan seçilmesinin ardından partilerinde başlayan değişimle, CHP'ye olan ilginin de arttığını öne sürdü.

Gezmiş, CHP'nin, Türkiye'nin umudu haline geldiğini, bunu Giresun ve Türk halkının iyi algılayarak akın akın partilerine kayıt olmaya geldiğini vurgulayarak, "Hemen hemen her gün insanlar adeta akın akın CHP'ye kayıt olmaya geliyor. Her gün onlarca insan CHP'ye kayıt oluyor. Bu ilgi her geçen gün daha da artmaktadır." diye konuştu.

CHP'nin, Türk halkının artan ilgisinin kendilerinin iktidara geleceklerine olan güvenlerini perçinlediğini vurgulayan Gezmiş, şöyle konuştu:

"Adım adım iktidara geliyoruz. Bunu da halkımızın bize olan yoğun ilgisinden görmemiz mümkün. Türk halkı bizlere güveniyor ve inanıyor ki partimize geliyor. Biz de onlara inanıyor ve güveniyoruz. Onların destekleri, bizim de azmimiz ile CHP gelecek seçimde tek başına iktidar olacaktır."

Konuşmaların ardından Gezmiş ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, partiye üye olanlara CHP rozetlerini taktı, toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.