Türkiye 2.si kız futbol takımı davul zurna ile karşılandı

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Türkiye Şampiyonasında 2. olan takımlarını Türk Bayrakları ve davul zurna eşliğinde ka

  Zonguldak ' ın Ereğli İlçesi Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri Türkiye Şampiyonasında 2 . olan takımlarını Türk Bayrakları ve davul zurna eşliğinde karşıladılar . Okul önünde toplanan öğrenciler , öğretmenler ile birlikte Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ' da , şampiyon olan öğrencileri çiçekle karşıladı .

Gümüşhane ' de düzenlenen Yıldız Kızlar Futbol Turnuvasında final oynayan Atatürk İlköğretim okulu öğrencileri , finalde karşılaştıkları Amasya Yeşilırmak ilköğretim okulu ile normal süresi 1-1 tamamlandı . Penaltılara kadar giden karşılaşmada Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri , Amasya Yeşilırmak ilköğretim Okulu ' na 7-6 mağlup olarak ikinci oldu .

Sekiz bölgenin birincilerinin mücadele ettiği Yıldız Kızlar Futbol Turnuvası Türkiye Şampiyonasının 2 . ' si Atatürk İlköğretim Okulu kız öğrencileri , sabah saatlerinde okul önünde kendileri için hazırlanan törenle karşılandılar . Türk Bayraklarının açıldığı törende davul zurnada coşkuya eşlik etti .

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ve Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin ' de Türkiye Şampiyonasının 2 . ' lerini çiçekle karşıladılar . Başarılı sporcular arkadaşları ile büyük mutluluk yaşarken bazı öğrenciler ve öğretmenlerde gözyaşlarını tutamadı . Anı fotoğrafının çekilmesinin ardından takımın başında bulunan Atatürk İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Nilgün Altuntaş , çok emek verdiklerini ve başarılı olduklarını söyledi .

Altuntaş " Bu başarıyı okulumuza kazandıran öğrencilerimle gurur duyuyorum . Finalde çok iyi mücadele ettik . Ama penaltılarda elendik . Aldığımız başarıdan da mutluluk duyuyoruz . Bize destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum " dedi .

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ' da doğduğu memleket Gümüşhane ' de doyduğu ilçe Ereğli ' nin başarılı sporcularını ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ve başarının ardından bu mutluluğunun ikiye katlandığını dile getirdi .