Promosyonla Denizli Emniyeti'ne 15 araç alındı

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerin promosyon paralarının bir kısmı ile 15 binek aracı alındı. 315 bin TL'ye mal olan araçlar Emniyet Teş

  Denizli Emniyet Müdürlüğü ' nde görevli polislerin promosyon paralarının bir kısmı ile 15 binek aracı alındı . 315 bin TL ' ye mal olan araçlar Emniyet Teşkilatı Destekleme Derneği tarafından Denizli Emniyet Müdürlüğü ' ne hibe edildi .

Araçların hizmete girmesi dolayısıyla emniyet binası önünde tören düzenlendi . Törende konuşan Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar , araçları teşkilat mensuplarının promosyon paralarının üçte birlik kısmı ile alındığını söyledi . Çınar , " Emniyet Teşkilatı Destekleme Derneği tarafından teşkilatımıza hibe edilen 15 araç , bize güç vermiştir . Bu araçlar aslında , teşkilatımızdaki arkadaşlarımızın promosyon paralarıyla alınan araçlardır . Asayiş hizmetlerinin etkin bir şekilde devamı için , her geçen gün teknik donanımı yüksek yeni araçların devreye sokulması çok önemlidir . Bu araçların hepsi asayiş hizmetlerinde ve merkez amirliklerde kullanılacaktır . 90 ' ın üzerinde ekibimiz , Denizli ' nin tüm mahallelerinde aktif bir şekilde hizmet vermektedir . " dedi .