Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde 'Ozon Tedavisi' Anlatılacak

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde halka açık konferanslar kapsamında Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde halka açık konferanslar kapsamında Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Fatih Erbağcı ve Dr. Serdar İncioğlu tarafından 29 Mayıs 2010 Cumartesi günü "Ozon Tedavisi" konusunda bilgi verilecek.
Dr. Erbağcı, "Doğanın kendini temizleme yöntemi olan ozonu Güney Kutbu'ndaki delik sayesinde öğrendik. Oysa 2. Dünya Savaşı sırasında Almanlar ozonun sağlık ve performans arttırıcı gücünü keşfetmiş ve savaş pilotlarının bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek amacıyla kullanmıştır" dedi.
Birçok ülkede uygulanan medikal ozon tedavisi ile insanların gençleştiğini, 80 yaşında dağa çıkan yaşlıların olduğunu belirten Dr. Erbağcı, şöyle devam etti:
"Almanların 'kan yıkama' dedikleri ozon tedavisi Türkiye'de son yıllarda üst düzey bürokratlar, siyasetçiler ve işadamları tarafından yaptırılıyor. Sağlık alanında pek çok ilki Gaziantep ve bölge halkının hizmetine sunan Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde de bir süredir Ozon Tedavi Merkezi hizmet vermektedir."
Dr. Erbağcı, ozon tedavisi, ozonun tamamlayıcı tedavi olarak kullanıldığı hastalıklar ve ozon tedavi yöntemlerinin anlatılacağı konferansın, Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde 29 Mayıs 2010 Cumartesi günü saat 10.00'da başlayacağını ve dileyen herkesin davetiyesiz olarak konferansı izleyebileceğini kaydetti.