BUTİAD Başkanı Aktan: Vali Özçimen, işadamlarına cesaret verdi

Burdur Tüccar ve İşadamları Derneği (BUTİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Aktan, Bolu'ya atanan Vali İbrahim Özçimen'in genç dinamik ve çalışkan halini

Burdur Tüccar ve İşadamları Derneği (BUTİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Aktan, Bolu'ya atanan Vali İbrahim Özçimen'in genç dinamik ve çalışkan halinin iş adamlarına büyük cesaret verdiğini söyledi.

Son Valiler Kararnamesi ile Bolu'ya atanan Vali İbrahim Özçimen, BUTİAD'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan BUTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Aktan, Vali Özçimen'in iki yıldır şehre büyük işler yaptığını ve büyük katkıları olduğunu belirtti. Burdur olarak genç, dinamik ve çalışkan valilere çok sık rastlamadıklarını söyleyen Aktan, "Burdur, Batı Akdeniz'in çok küçük bir ili olduğu çin genellikle ayrı tutulan ve boş verilen bir yer olarak görülüyordu. Ancak Vali Özçimen'in bu genç, dinamik ve çalışkan hali de biz iş adamlarına çok büyük cesaret verdi. İş adamları ve sanayiciler adına büyük projeler çalışmalar yapıldı. Bunları biz bizzat gözledik. Ayrıca halkın içinde halkla beraber olması, vatandaşların acı ve tatlı gününde yanında olması da bizi çok mutlu etti. Bu güzel çalışmalardan sonra ayrılık bize çok zor geliyor. Bu noktada Vali İbrahim Özçimen'in Bolu'ya da çok büyük katkıları olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

BUTİAD'ın çalışmalarını geldiği günden itibaren yakından takip ettiğini belirten Vali İbrahim Özçimen, sanayicinin her zaman yanında olmaya çalıştığını kaydetti. Zaman zaman mermer ocaklarında çalışan işçilerle yemek yediğini ifade eden Özçimen, şöyle devam etti: "Sanayide çalışan işçilerimizin şartlarını da kendi gözlerimle gördüm. Fuarlara katılarak Burdurlu iş adamlarımızı desteklemeye çalıştım. Sanayicelere kapılarımızı sonuna kadar açık bıraktım. Çünkü onlarınn sorununu çözmek benim için Burdur'un sorununu çözmek anlamına geliyor. Çok çalışan çok üreten, yurt dışında bile bir çok yere destek veren buradaki sanayicilerimizi tebrik ediyorum. Kazançların artmasını diliyorum."

Vali İbrahim Özçimen, konuşmaların ardından dernek üyelerinden haklarını helal etmelerini istedi. BUTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Aktan, Vali Özçimen'e kendi imalatları olan bir saat hediye etti.