2010 Dünya Kupası'na Doğru...

-2010 DÜNYA KUPASI'NA DOĞRU... -F GRUBUNDA SON DURUM ANKARA (A.A) - 25.05.2010 - GÜNEY AFRİKA'DA 11 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK 2010 DÜNYA KUPASI'NDA MÜCAD

 

-2010 DÜNYA KUPASI ' NA DOĞRU . . .

-F GRUBUNDA SON DURUM

ANKARA ( A . A ) - 25 . 05 . 2010 - Güney Afrika ' da 11 Haziran ' da başlayacak 2010 Dünya Kupası ' nda mücadele etmeye hazırlanan 32 ülkenin milli takımı , turnuvaya az bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı .

F Grubu ' nda yer alan takımlarla ilgili son bilgiler şöyle :

İtalya

--------

- İtalya teknik direktörü Marcello Lippi , eleme grubunda uygulanan formasyonda değişiklik yapabileceğinin ve savunmada 4 yerine 3 kişiyle savunma yapabileceklerinin mesajını verdi .

' Bu da bir seçenek ' diye konuşan Lippi , Dünya Kupası ' nda , formasyonda değişiklik yapabilen bir İtalya seyredileceğini belirtti .

- İtalya , turnuva öncesindeki hazırlık kampına Alp Dağları ' nda girdi .

Paraguay

----------

- Organizasyonda görevlendirilen Paraguaylı hakem üçlüsünün , hakemlerden birinin fizik testini geçememesi üzerine Güney Afrika ' ya gönderilmemesi olasılığı belirdi .

Slovakya

---------

- Savunma oyuncusu Jan Durica , Hanonver takımında ilk 11 şansı bulamasa da , Slovakya ' nın 23 kişilik kadrosunda yer alacağına emin olduğunu söyledi . Durica , kendisini hazır hissettiğini , formunu korumak için olağan antrenmanların yanı sıra takımdan ayrı da çalıştığını ifade etti .

Yeni Zelanda

-------------

- Yeni Zelanda , Avustralya ile dün yapılan hazırlık maçını 2-1 kaybetti ve orta saha oyuncusu Leo Bertos ile Tim Brown ' ın bu maçta sakatlanmasıyla büyük yara aldı .

( ÇAĞ-SSG )

25 . 05 . 2010 14 : 31 : 41