İlkadım'da Hükümet Konağı Oluşumunda Sona Yaklaşıldı

Kuruluşunun üzerinden yaklaşık 2 yıl geçen İlkadım Kaymakamlığı, hükümet konağının oluşumuyla birlikte daha derli toplu hizmet verecek.

İlkadım'da Hükümet Konağı Oluşumunda Sona Yaklaşıldı
İlkadım Milli Eğim Müdürü Davut Numanoğlu ile birlikte İhlas Haber Ajansı (İHA) Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen'e iadeyi ziyarette bulunan İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan, "İlkadım ilçesinin kuruluşunun üzerinden yaklaşık 2 yıl geçti. İlkadım ilçesi kurum ve kuruluşlarıyla oluşmuş, oturmuş ve aksama olmadan kamu hizmetlerinin yürütülmesini gerçekleştirmiş durumdadır. Bütün birimlerimizi bir araya getirecek bir kaymakamlık, hükümet konağı oluşumu konusunda gayretlerimiz son aşamaya geldi" dedi.
Kısa bir süre içerisinde hükümet konağı oluşumunu tamamlayıp kamu hizmetlerinin daha hızlı, bir arada ve vatandaşı yormadan verilmesini sağlayacaklarını açıklayan Kaymamak Zafer Orhan, "Artık yönetişim anlayışı içerisinde, katılımcı bir yönetim sağlama amacındayız. Sivil toplum kuruluşları, basın ve yerel kuruluşlarla işbirliği içerisinde, onların bilgi ve paylaşımlarıyla yönetimde alacağımız kararları oluşturmak istiyoruz" diye konuştu.
Kaymakam Zafer Orhan ve Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İHA Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen ile İlkadım ilçesinde 2 yıldır yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.