Pamukoğlu Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "Esnaf ekonomik anlamda çok sıkıntı çekiyor

  Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu , " Esnaf ekonomik anlamda çok sıkıntı çekiyor . Ayrıca , güvenlik konusu hiç gündeme getirilmiyor . Bu ülkede hiç eşkıya ve mafya yok mu . Bunlarla nasıl mücadele edilecek . Bunlar hiç gündeme getirilmiyor " dedi .
Partisinin Muğla İl Başkanlığı ' nın daveti üzerine geldiği Muğla ' da değişik kurum ve kuruluşları ziyaret eden Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu , Akyol Halk Pazarını gezdi .
Pazar esnafı ile sohbet eden Pamukoğlu , esnafın ekonomik durumu hakkında bilgi aldı ve parti çalışmaları hakkında bilgi verdi . Esnafın durumunun Türkiye ' nin her yerinde olduğu gibi çok kötü olduğunu belirten HAKPAR Genel Başkan Pamukoğlu , şöyle konuştu : " Öncelikle tarım ve hayvancılığa önem verilmesi gerekir , gıda konusunda yaşanan sıkıntı giderilmeli . Daha sonra ekonomik sıkıntılar , işsizlik , yolsuzluk ve güvenlik gibi sıkıntıların çözülmesi gerekiyor . Esnaf ekonomik anlamda çok sıkıntı çekiyor . Ayrıca
güvenlik konusu hiç gündeme getirilmiyor . Bu ülkede hiç mi eşkıya ve mafya yok . Bunlarla nasıl mücadele edilecek . Bunlar hiç gündeme getirilmiyor . CHP Kongresi yapıldı . Konu başlıklarına baktım hiç güvenlik maddesi yok . Değişim ve gelişim diyorlar , güvenlik olmadan bunların hiçbiri olmaz . "
( BT-HO-Y )