Pakistan'da 800 Siteye Daha Yasak İslamabad
-PAKİSTAN'DA 800 SİTEYE DAHA YASAK İSLAMABAD (A.A) - 23.05.2010 - PAKİSTAN'DA İSLAM'A VE HZ. MUHAMMED'E HAKARET EDİLDİĞİ GEREKÇESİYLE MAHKEME KARARIY
-PAKİSTAN ' DA 800 SİTEYE DAHA YASAK
İSLAMABAD ( A . A ) - 23 . 05 . 2010 - Pakistan ' da İslam ' a ve Hz . Muhammed ' e hakaret edildiği gerekçesiyle mahkeme kararıyla erişimi engellenen sosyal paylaşım ağı Facebook ve video paylaşım sitesi Youtube ' dan sonra 800 internet sitesine daha aynı gerekçelerle erişim yasağı getirildi .
Pakistan Telekomünikasyon Kurumu ( PTA ) yetkilisi Vahac-us Sirac , söz konusu kararın hükümetin talimatıyla alındığını bildirdi .
PTA yetkilisi , bazı internet sitelerine uygulanan yasağın gözden geçirileceğini ve önümüzdeki günlerde bu sitelere erişim imkanı sağlanabileceğini belirtti .
23 . 05 . 2010 09 : 38 : 05