İnegöl 2 okul ve 1 spor salonuna daha kavuşuyor

Bursa Valisi Şahabettin Harput, İnegöl ilçesine belediye ve muhtarların işbirliği ile 2 okul binası ile bir spor salonu daha kazandırılacağını söyledi

Bursa Valisi Şahabettin Harput, İnegöl ilçesine belediye ve muhtarların işbirliği ile 2 okul binası ile bir spor salonu daha kazandırılacağını söyledi.

Heykel Valiliği'nde düzenlenen okul protokolü töreninde konuşan Vali Harput, İnegöl ilçesi Turgutalp Anadolu Lisesi bahçesine İnegöl Belediyesi tarafından 2 adet antrenman salonu yapılacağını kaydetti. Ayrıca İnegöl Edebey köyünde bulunan 4 derslikli okula köy muhtarlığınca yapılacak yeni bina ile 8 derslik daha ilave edileceğini ifade eden Harput, İnegöl Ortaköy'deki 2 derslikli okulun da, yine köy muhtarlığınca yapılacak yeni bina ile 8 derslik ilave edileceğini dile getirdi.

İnegöl ilçesinin eğitime katkı konusunda çok büyük atılımlar yaptığını ve birçok ilçeye örnek olduğunu vurgulayan Vali Harput, İnegöl Belediyesi ve muhtarlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Eğitime verdikleri öneme işaret eden İnegöl Belediye Başkanı Ali Nur Aktaş ise son 7 yılda 30 civarında ilköğretim ve lise binası yaptıklarını ifade etti

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar da İnegöl'deki insanların 'Nerede bu devlet' demediklerini, 'Ben buradayım, devletimle birlikte iş yapıyorum' dediğine işaret ederek, bu anlayışın bütün Türkiye'ye örnek olması gerektiğini vurguladı.

Muhtarlar da okulların yapımında destek olan Bursa Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İnegöl Kaymakamlığı'na teşekkür etti.

Konuşmaların ardından okul protokolleri imzalandı.