Sivasspor'da Mesut Bakkal ile yola devam

Turkcell Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Sivasspor, 12 futbolcuyla yollarını ayrımaya hazırlanırken, sözleşmesi sona eren teknik direktör Mesut Bakkal ile yarın mukavele yenileyeceği bildirildi.

Turkcell Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Sivasspor, 12 futbolcuyla yollarını ayrımaya hazırlanırken, sözleşmesi sona eren teknik direktör Mesut Bakkal ile yarın mukavele yenileyeceği bildirildi. Ligi 34 puanla 15. sırada bitiren Sivasspor, lig biter bitmez iç transfer çalışmalarına başladı.

İlk olarak iç transferde Murat Sözgelmez ve kaptan Mehmet Yıldız ile iki yıllık sözleşme imzalayan Sivasspor, sözleşmeleri biten Hayrettin Yerlikaya, Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli ve Musa Aydın'ı takımda tutmayı amaçlıyor.

Ligde son haftalara kadar düşme korkusu yaşayan Sivasspor, ilk etapta kırmızı beyazlı ekip 12 futbolcu ile yollarını ayıracak.

Kaleci Michael Petkoviç, devre arasında alınan Lucien Aubey, Elrio Van Heerden, Nabil Taider ile Akem Oriyomi Agbetu, Bruno Zita, Faruk Bayar, Ferhat Bıkmaz, Yasin Çakmak, İbrahim Şahin, Harun Toprak ve Rahman Soyudoğru kadroda düşünülmüyor.

Mesut Bakkal ile yola devam

Bu arada Sivasspor'un, sözleşmesi sona eren teknik direktör Mesut Bakkal ile yarın mukavele yenileyeceği bildirildi.

Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Ligin 2. yarısında göreve gelen Mesut Bakkal, 20 Mayıs 2010 tarihinde Sivasspor tesislerinde sözleşme imzalayacaktır" denildi.

Açıklamada, "Ligin 2. yarısında göreve başlayıp, yükselen bir grafik çizen, taraftarımızın beğenisini kazanan tecrübeli hocamız Mesut Bakkal, 20 Mayıs 2010 tarihinde kulübümüz tesislerinde Sivasspor ile 'yola devam' diyecek. Yarın imza töreni ve gerekli açıklama kulüp yönetimi tarafından duyurulacaktır" ifadelerine yer verildi.

Teknik direktör Muhsin Ertuğral'ın ligin 26. haftası sonrasında istifasının ardından Sivasspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Mesut Bakkal ve ekibi, 7 maçta 7 beraberlik alarak takımın ligde kalmasını sağlamıştı.

Mesut Bakkal, ligin 27. haftası öncesinde Sivasspor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalamıştı.

CNN Türk