Deniz Baykal ve Nesrin Baytok'un görüntüsünün kriminal raporu

Deniz Baykal'ın görevlendirdiği araştırma ekibi iddia edilen seks kasetini araştırdı ve bir rapor hazırladı. Uzmanlara göre görüntüler vericili kamera aracılığıyla kaydedilmiş ve montajlanmış..

Deniz Baykal ve Nesrin Baytok'un görüntüsünün kriminal raporu
Baykal'ın avukatları o kasetlerle ilgili belgeleri açıkladı..Deniz Baykal'ın görevlendirdiği araştırma ekibi iddia edilen seks kasetini araştırdı ve bir rapor hazırladı. Uzmanlara göre görüntüler vericili kamera aracılığıyla kaydedilmiş ve montajlanmış..

Baykal'ın istifa etmeden önce görevlendirdiği CHP'li ekip, kaset iddialarıyla ilgili olarak yeni bilgi ve belgelere ulaştı. Baykal, bununla ilgili olarak "avukatlarım bugün yeni bilgi ve belgeler açıklayacaklar" dedi. O ekipte yer alan CHP'li Tacidar Seyhan, kasetin montaj olduğunu ve iki ayrı kadın figürü olduğunu iddia etmişti.

İŞTE BAYKAL'IN AVUKATININ YAPTIĞI AÇIKLAMADAN SATIR BAŞLARI:

- İncelemeler, görüntüler Sayın Baykal olduğu varsayımız üzerine bir analiz yapıldı.

- İkinci bölümdeki cinsel temas olduğu iddia edilen erkekle, birinci bölümdeki erkekle ilgisi yoktur.

- İkinci bölümdeki erkeğin bacak yapısı, bacakta ve baldırda dağılan yapının incelediler. Baykal'dan aldığımız resimlerle benzerliği yok.

- Verici kameralarla alınmış olduğunu düşünüyoruz.

- Aceleye getirilerek yapılmış bir iş olabilir bu.

- Görüntülerdeki kişinin Baykal olduğunu ispat etmek asla mümkün değildir. İddia edilen diğer bayanın Nesrin Baytok olduğunu da ispat etmek aynı şekilde mümkün değildir.


RAPOR SAVCILIĞA GÖNDERİLDİ

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın avukatı kaset iddialarıyla ilgili raporu sorumluların yakalanması için savcılığa gönderdi.

Deniz Baykal'ın görevlendirdiği ekip, kaset iddiasıyla ilgili yeni bilgilere ulaştı, açıklama bekleniyor.

Baykal'ın bu işi incelemek üzere görevlendirdiği Londra ve Türkiye'de bürosu olan Ulusal Kriminal Bürosu'na göre, kasetteki kişiler Milletvekili Nesrin Baytok ve Deniz Baykal değil. (Haber3)

ULUSAL KRİMİNAL BÜRO'NUN KASET AÇIKLAMASI -1 (TIKLAYIN)
ULUSAL KRİMİNAL BÜRO'NUN KASET AÇIKLAMASI -2 (TIKLAYIN)