Aşk-ı Memnu 74. bölümde büyük hesaplaşma!

Aşk-ı Memnu'nun merakla beklenen 74. bölümünde Bihter ve Behlül'ün yasak aşkı deşifre olacak mı? Aşk-ı Memnu'nun 74. yeni bölümü bu akşam Kanal D'de yayınlanacak.

Milyonları ekranları başına kilitlemeyi başaran Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Aşk'ı Memnu'da ipler iyice gerildi. Ziyagil Köşkü'nden kaçan Katja, tüm bildiklerini ve Behlül'e kurduğu tuzağı Hilmi Önal ve Nihat'a anlattı.

Hasta yatağında fenalaşan Beşir, yasak aşkın şifrelerinin olduğu gizli kasanın anahtarını Matmazel'e bıraktı. Beşir, Matmazel'in tüm ısrarlarına rağmen kasada ne olduğunu açıklamadı.

Mahkeme koridorunda karşılaşan Nihat ve Behlül kavganın eşiğine geldi. Beşir'in bir gizli kasası olduğunu öğrenen ev halkı da gizli kasada ne olduğunu merak etmeye başladı.

Nihal'le evlilik hazırlığında olan Behlül için kıskaç daraldı. Aşk-ı Memnu'nun bu akşam yayınlanacak olan 74. bölümündeki en büyük sürpriz ise Bihter ve Behlül'ün tekrar birlikte olmaya başlaması oldu...

Aşk-ı Memnu'nun bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak? Hilmi Önal ve Nihat'ın haklı olduğu ortaya çıkacak mı? Adnan Bey, yasak aşkı öğrenebilecek mi?

Gizli kasada ne olduğunu merak eden Matmazel, kasayı açacak mı?

Durumu ağırlaşan Beşir Aşk-ı Memnu'ya veda mı edecek?