19 Mayıs Coşkusu Güzelbahçe'yi Sardı

Güzelbahçe 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamalarına Cumhuriyet Meydanın da bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreniyle başladı

19 Mayıs Coşkusu Güzelbahçe'yi Sardı
Güzelbahçe 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamalarına Cumhuriyet Meydanın da bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreniyle başladı. Törene Güzelbahçe Kaymakamı Ekrem Büyükata, Garnizon Komutanı, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve muhtarlar katıldı.
Çelenk sunumundan sonra Güzelbahçe stadyumunda 19 Mayıs kutlamaları düzenlendi. Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Güzelbahçe Belediye Başkanı öğrencilerin ve halkın bayramını kutladıktan sonra etkinlik programına başlandı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdür Erol Uysal yaptı. Güzelbahçe'de bulunan okulların geçişi sırasında büyük bir coşku yaşandı. Okulların hazırlamış olduğu halk oyunları ve modern dans gösterileri halktan büyük alkış aldı. Tören sonunda emeği geçen bütün öğretmenlere teşekkür eden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce; "Sizlerin sayesinde Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde çağdaş, laik gençler yetiştirmekteyiz. 91 yıl önce yakılan bağımsızlık meşalesi bu gün tüm heybeti ve coşkusuyla yanıyor. Atamızın mirasına sonsuza dek sahip çıkacağız" diye konuştu.