Salihli'de 'Umuda Yolculuk 1' Defilesi Beğeni Topladı

Manisa'nın Salihli ilçesinde moda tasarımcılığı yapan Umut Yavuz'un gerçekleştirdiği, "Umuda Yolculuk 1" adlı defilesi ilgi çekti

Salihli'de 'Umuda Yolculuk 1' Defilesi Beğeni Topladı
  Manisa ' nın Salihli ilçesinde moda tasarımcılığı yapan Umut Yavuz ' un gerçekleştirdiği , " Umuda Yolculuk 1 " adlı defilesi ilgi çekti . Defilede gelinlik , nişanlık , abiye kıyafetler ve kına gecesi kıyafetleri geceye damgasını vurdu .
Belediye Tiyatro Salonu ' nda , Gülgün Yalvaç ve Turgutlu İmaj Radyo programcısı Boğaç Yahyalar ' ın sunumunu yaptığı defile büyük ilgi gördü . İzmir Fırat Moda evinde 6 yıl tasarımcılık yaptığını ve İzmir ' de tanınmışların yanı sıra Seda Sayan ve Tuba Ekinci ' nin sahne kostümlerini de tasarladığını belirten Umut Yavuz ; " 12 yıldır farklı yerlerde tasarımcılık yapıyorum . ilk kişisel defilem olmasına rağmen defilede sergilenen kostümler büyük beğeni topladı . Abiye , nişanlık , gelinliklerden oluşan 40 giysiyi Salihlili genç kızlarımız sundu . Defilenin saç tasarımlarını ve makyajlarını yapan Gülfidan Kahraman ile iş ortağı Rüya Kahraman defilede hem de mankenlik yaptılar . ' Umuda Yolculuk 1 ' adını vermiş olduğum bu defileyi önümüzdeki sezon daha çok kıyafet ile Salihli halkının beğenisine sunacağım . Çınarlı Caddesi ' nde açtığım işyerimde defiledeki kıyafetleri satışa sunacağım . İstenilen her türlü kıyafeti en kısa sürede ve en uygun fiyata tasarlayarak evlenecek ve özel geceye katılacaklara farklı giysiler tasarlayabilirim . Gecede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " dedi .
Defilede Filiz ve Buse Kahraman kardeşlerin yapmış olduğu dans gösterisi büyük alkış alırken , gece sonunda davulu zurnalı kına gecesi canlandırıldı . Gecenin finalinde Umut Yavuz eşi Yeşim ' e tasarlayıp diktiği gelinlikle , kızı Süveyda Eylül ' de bindallı giydirerek muhteşem finali gerçekleştirdi .