Airfel, MHI bayi açılışlarına hız veriyor

Sanko Holding şirketlerinden Airfel, 2009 yılında krize rağmen gerçekleştirdiği yeni Mitsubishi Heavy Industries (MHI) bayi açılışlarına bu yıl da dev

  Sanko Holding şirketlerinden Airfel , 2009 yılında krize rağmen gerçekleştirdiği yeni Mitsubishi Heavy Industries ( MHI ) bayi açılışlarına bu yıl da devam ediyor . Airfel , yıl sonuna kadar toplam MHI bayi sayısını 50 ' ye çıkarmayı hedefliyor .

Isıtma , soğutma ve havalandırma sektörünün öncülerinden Airfel , MHI bayilerinin açılışlarına 2010 yılında da devam ediyor .

Airfel , Japon devi Mitsubishi Heavy Industries ile yapmış olduğu anlaşma çerçevesinde bayi ağını hızla güçlendirmeye devam ediyor . Airfel , şu anda 23 olan bayi sayısını , yıl sonuna kadar 50 ' ye çıkarmayı hedefliyor .

Adana ' da Adenya Mühendislik Limited Şirketi ' nin açılışını yapan Airfel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut , " Airfel olarak geçtiğimiz yıl Türkiye ' nin birçok bölgesinde Mitsubishi Heavy Industries ( MHI ) bayisi açarak , MHI markalı duvar tipi split ve ticari tip klimaları tüketicilerin beğenisine sunduk . " dedi .

Gördükleri ilgiden memnun olduklarını kaydeden Hamut , MHI için 2012 yılına kadar 20 milyon dolarlık marka yatırımı gerçekleştirmeyi düşündüklerini bildirdi . Türkiye genelinde tek kurumsal kimlikle açılışları yapılan MHI bayilerinde , endüstrinin en tasarruflu ve çevreye duyarlı MHI klimaları Airfel güvencesiyle tüketicilerle buluşuyor . MHI split klimalar çevre dostu , üst segment ve enerji tasarrufu sağlayan ürünler olarak pazarda yer alıyor .