Trabzon'da üç yabancı imza aşamasında

Trabzonspor başkanı Sadri Şener, prensip anlaşmasına vardıkları Gökçek Vederson, Arkadiusz Glowacki ve Nikica Jelavic'e bu hafta içinde imza attırabileceklerini söyledi.

  Trabzonspor başkanı Sadri Şener , prensip anlaşmasına vardıkları Gökçek Vederson , Arkadiusz Glowacki ve Nikica Jelavic ' e bu hafta içinde imza attırabileceklerini söyledi . Lige Fenerbahçe beraberliğiyle nokta koyan Trabzonspor , yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verdi .

Yönetim , ilk olarak Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren sol kanat oyuncusu Gökçek Vederson ile anlaşma sağladı .

Yönetim , ayrıca Polonya ' nın Wisla Krakow takımının 21 yaşındaki stoperi Arkadiusz Glowacki ' nin transferinde de sona yaklaştı .

Polonya milli takımında üç kez forma giyen Glowacki ' nin Vederson ile birlikte önümüzdeki günlerde Trabzon ' a gelebileceği öğrenildi .

Teknik direktör Şenol Güneş ' in iki futbolcunun alınması için yönetime rapor verdiği bildirildi . İki futbolcuyu da birkaç kez takip eden Güneş ' in yönetimden iki futbolcu daha alınmasını talep ettiği belirtildi .

Jelavic ' de olumlu gelişme

Turkcell Süper Lig ' de sezonu beşinci sırada kapatan Trabzonspor , Rapid Wien ' in 25 yaşındaki forvet oyuncusu Nikica Jelavic ' i de takibe aldı .

Jelavic konusunda temaslara başlayan yönetim , transfer konusunda önemli aşama kaydetti .

Rapid Wien formasıyla 2008 ' den bu yana 67 maçta 25 kez fileleri havalandıran Jelavic , Hırvatistan milli takımıyla üç maça çıktı ve bir gol attı .

Başkan Sadri Şener , bu hafta içinde üç futbolcuya da imza attırabileceklerini belirtti , " şu anda gündemimizde olan üç futbolcuyla prensipte anlaştık . Bunların isimleri de zaten gazetelerde her gün yazılıyor " dedi .


CNN Türk