RİSİAD üyeleri Bafra'da ziyaretlerde bulundu

Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği (RİSİAD) üyeleri Bafra'da iş ve kültür gezisi kapsamında ziyaretlerde bulundu.

RİSİAD Başkanı Mustafa Külünkoğl

  Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği ( RİSİAD ) üyeleri Bafra ' da iş ve kültür gezisi kapsamında ziyaretlerde bulundu .

RİSİAD Başkanı Mustafa Külünkoğlu ve üyeler ilk olarak Bafra Eriş Un fabrikası sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Eriş ile tanıştı . Heyet , fabrikanın kuruluşu , üretimi , teknolojisi , istihdama olan katkısı ve pazar durumu hakkında bilgi aldı . Külünkoğlu , Bafra ve ülke ekonomisine kattığı değerden dolayı Eriş ' i tebrik ederek , kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti .

Bafra Çetinkaya Belde Belediye Başkanı Hadi Sezer ' in de eşlik ettiği ziyaret programında üyeler daha sonra Yeşil Küre Organik Ürünler çiftliğini ziyaret etti . Yeşil Küre sahibi ve Bafra Sanayici İşadamları Derneği ( BASİAD ) Başkanı Ahmet Aydın ile görüşen RİSİAD üyeleri , organik yumurta üretimi ve organik tavuk yetiştiriciliği hakkında bilgiler aldı .

Ziyaretlerinin ardından bir açıklama yapan RİSİAD Başkanı Mustafa Külünkoğlu , Türkiye ' de marka olmuş firmaları ziyaret ederek , Rizeli işadamlarının ufkunu geliştirmek istediklerini söyledi . Gezinin kendileri için büyük yarar sağladığını dile getiren Külünkoğlu , ' ' Ziyaret ettiğimiz kuruluşlarda edindiğimiz bilgilerle işadamlarımıza farklı yatırım alanlarının olduğunu göstermek istedik . Bu kapsamda büyük markaların üretim , teknolojisi ve pazar konusunda deneyimlerini paylaşarak , ilimiz firmalarının daha profesyonel hareket etmelerini sağlamak istiyoruz . " dedi .

Geziye RİSİAD Başkan Yardımcıları Haluk Mataracı ve Musa Serdaroğlu , RİSİAD Genç Komisyon Başkanı Fatih Erten , üyelerden Harun Cesur , Bektaş İstif , Enver Arıman , Namık Avcı , Sefa Seferoğlu ve Genel Sekreter Vedat Durmaz da katıldı .