Kızıklı Köyüne İkinci Köprü

Balıkesir'in Burhaniye ilçesine bağlı Kızıklı köyünde altyapı seferberliği başlatan köy muhtarı Nusret Girgin, bir taraftan sokaklara taş döşerken diğer taraftan da köprü yapımına başladı

Kızıklı Köyüne İkinci Köprü
  Balıkesir ' in Burhaniye ilçesine bağlı Kızıklı köyünde altyapı seferberliği başlatan köy muhtarı Nusret Girgin , bir taraftan sokaklara taş döşerken diğer taraftan da köprü yapımına başladı . İkinci köprüyü yaptıklarını belirten muhtar Girgin , köprünün yolcu minibüslerinin köy içinde dolaşmasını kolaylaştıracağını söyledi .
İlçeye 5 kilometre uzaklıkta ve 2 bin nüfuslu Kızıklı köyünde köy sokaklarına taş döşeyen muhtar Nusret Girgin , şehirde ne varsa köylerinde de olmasını istediklerini söyledi . Köyde 8 bin metre kare beton parke döşemeyi hedeflediklerini belirten Girgin , " Sokaklara taş döşemenin yanı sıra köy içinde ikinci köprüyü yapıyoruz . Birinci köprü için 4 bin TL harcandı . İkinci köprü de 10 bin liraya mal olacak . İkinci köprünün de tamamlanmasıyla birlikte köyden şehre yolcu taşıyan minibüslerimiz köy için de daha rahat dolaşacak . Böylelikle vatandaşlar minibüslere evlerinin önünden binip inme şansına sahip olacak . Köyde vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz . Şehirde ne varsa köyümüzde de o olsun istiyoruz . Çalışmalarımızda bize destek veren Kaymakam Ali Uslanmaz , belediye başkanı Fikret Akova ve il genel meclisi üyelerine teşekkür ediyorum " dedi .