Kayseri Gaz Personeline İletişim Semineri Verildi

Kayserigaz tarafından, personele yönelik olarak düzenlenen eğitim seminerine psikolog Doğan Cüceloğlu konuşmacı olarak katıldı

  Kayserigaz tarafından , personele yönelik olarak düzenlenen eğitim seminerine psikolog Doğan Cüceloğlu konuşmacı olarak katıldı . Cüceloğlu , insanların birbirini fark ettiği andan itibaren iletişimin başladığını bildirdi .
Kayserigaz toplantı salonundaki eğitim seminerine Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ve çok sayıda şirket çalışanı katıldı . Psikolog Cüceloğlu , seminere katılanlara , insanlar arasındaki iletişimin çeşitlerini uygulamalı olarak gösterdi .
Seminerde , yaşanılanlardan da örnekler sunan Cüceloğlu , " Birbirimizi fark ettiğimiz andan itibaren iletişim başlar . İletişimde , karşıdaki insanın da düşüncelerine değer vermeliyiz . Karşıdaki insan bizim için , biz de karşıdaki insan için değerliyizdir . Her zaman için güler yüzlü ve anlayışlı olmalıyız " diye konuştu .
Seminerin sonunda , Kayserigaz ' da çalışan Nisan ve Mayıs ayında doğum günleri olanlar için pasta kesildi . Doğum günü olan çalışanlara Doğan Cüceloğlu ' nun imzalı kitabı hediye edildi .