Boluspor Kulüp Başkanı Semercioğlu: Görev dağılımından sonra transfer çalışmaları başlayacak

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'un kulüp başkanı Emin Semercioğlu, görev dağılımından sonra teknik direktör ve transfer konusunda çalışmala

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Boluspor'un kulüp başkanı Emin Semercioğlu, görev dağılımından sonra teknik direktör ve transfer konusunda çalışmalara başlayacaklarını bildirdi.

Ak Parti Bolu Milletvekilleri Fatih Metin, Metin Yılmaz ve Yüksel Coşkunyürek, Ak Pari Bolu İl Başkanı Ali Ercoşkun, Bolu İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu ve Ak Parti Bolu İl ve İlçe Yönetimi üyeleri Boluspor tesislerini ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü kongrede kulüp başkanı olan Emin Semercioğlu'na hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret esnasında açıklama yapan Semercioğlu, kongrenin Bolu'ya ve Boluspor'a yakışır bir şekilde yapıldığını ifade etti. Semercioğlu, ''Uzun süre Boluspor yönetiminde görev aldıktan sonra kulüp başkanlığına aday oldum. Boluspor delegeleri beni kulüp başkanlığında görmek istedi. Bundan sonra Bolu ve Boluspor için ne gerekiyorsa yapacağız. Bunu tek başıma değil yönetim olarak yapacağız. Kimse bireysel olarak açıklama yapmayacak. Yapılacak olan açıklamalar yönetim tarafından alınan kararların ardından açıklanacak'' dedi.

Ak Parti Bolu milletvekilleri ise Semercioğlu'na yeni görevinde başarılar dileyerek, ''Yeni başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz. Biz siyasiler olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Burada yapılacak her şey Bolu ve Boluspor içindir. Daha önceden yapılan çalışmaların devam etmesi içinde çalışmalarımız sürüyor.''ifadelerini kullandı.