Baytok'un eşi ilk kez konuştu

CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok'un eşi Can Baytok ilk kez konuştu. Baytok, hakkındaki haberlerle ilgili olarak hukuk mücadelesi başlattığını söyledi.

  Eski CHP lideri Deniz Baykal ile kendisine ait olduğu iddia edilen seks kaseti yü ; zü ; nden zor gü ; nler geç ; iren Nesrin Baytok ' un eşi Can Baytok ilk kez konuştu . Eşi ile ilgili iddialara değinmeyen Can Baytok , kendisi hakkında ç ; ıkan haberlere aç ; ıklama getirdi . .

Baytok , yaptığı yazılı aç ; ıklamada , bazı gazetelerde , kendisi ve şirketi hakkında karalama kampanyası başlatıldığını savundu .

Avukatı aracılığıyla hukuk mü ; cadelesi başlattığını belirten Baytok , şunları kaydetti :

' ' Gü ; nlerdir hakkımda sü ; rdü ; rü ; len gerç ; ek dışı haberler ve karalama kampanyasına karşı avukatımız aracılığı ile gerekli davalar aç ; ılmaya başlanmıştır . Bazı gazetelerde , şahsım ve şirketim hakkında ' bazı CHP ' li belediyelerden usulsü ; z yollarla işler aldığım , CHP ' li Bakırkö ; y , Kadıkö ; y ve Mersin belediyeleri ile İzmir belediyesine bağlı şirketlerin yazılım , gü ; venlik kamerası , fiber optik işlerini de yaptığım , Ç ; ankaya Belediyesinden siyasi nü ; fuz kullanarak , usulsü ; z yollarla işler aldığım ve bunlar hakkında da hakkımda savcılık soruşturmaları aç ; ıldığı ' gibi asılsız ve yalan haberlere karşı yargıya başvurdum . Bu tip yalan ve asılsız haberlere karşı hukuk mü ; cadelesine devam edeceğim . ' '

Can Baytok , aç ; ıklamasında 20 yıldır sadece haberde iddia edilen belediyelere değil , tü ; m Tü ; rkiye ' deki , sadece CHP ' li değil , herhangi bir partiden herhangi bir belediye ile dahi hiç ; bir ticari ilişki kurulmadığını ileri sü ; rerek ' ' dolaylı ya da dolaysız 1 kuruşluk dahi iş yapılmadığını ' ' belirti .

Sadece 6-7 yıl ö ; nce Şişli Belediyesinin bilgisayar ihalesinin kazanılarak o belediyeye bilgisayar satıldığını bildiren Baytok , aç ; ıklamasında şu ifadelere yer verdi :

' ' O iş de en ucuz fiyat ve en yü ; ksek kalite ile tamamlamıştır . Bunun dışında herhangi bir belediyeye hiç ; bir iş yapılmamış , hiç ; bir şey satılmamıştır . Uzaktan yakından ilgimin dahi olmadığı , kim olduklarını dahi tanımadığım bir takım şirketlerin yaptıkları olumsuz işlerin de sanki ben yapmışım gibi gö ; sterilmesi ve bu konuda art niyetle yapılan yayınlar hakkında da yargıya başvurdum . Avukatlarımız , gereken mahkeme başvurularını yapmaya başlamışlardır . ' '

ensonhaber