Kumaş Boyama Kursu'na Başkan Kılıç'tan Destek

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay beldesinde, Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç'ın destekleri ile açılan 'Kumaş Boyama Kursu' sona erdi.

Kumaş Boyama Kursu'na Başkan Kılıç'tan Destek
Akçay Sarıkız Mahallesi Sakarya Caddesi'ndeki 'Açelya' isimli sanat evinde, Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın destekleri ile Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ve 13 kursiyerin katıldığı 'Kumaş Boyama Kursu' sona erdi. Kursiyerlerin çalışmalarını ve üretimlerini yerinde izleyen Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, "Üretilen eserlerin hepsi birer sanat eseri" dedi. 'Kumaş Boyama Kursu'nda üretilen eserlerin tamamının 31 Mayıs 2010 tarihinde Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda sergileneceği açıklamasını yapan başkan Kılıç, "Edremit belediyesi olarak ilçemizin tarihine, kültürüne ve sanatçılarımızın ürettikleri tüm sanatsal eserlere büyük değer veriyoruz. Edremit'imizi bölgenin kültür ve sanat merkezi yapmak için büyük gayret gösteriyoruz. Siz sanatkarların üretimleri nadide eserler bu projemize sahip çıkmada bize büyük güç veriyor" dedi.
Kumaş Boyama Kursu'nun 3 Aralık 2009 tarihinde başladığını ve bu gün sona erdiğini açıklayan Kumaş Boyama Kursu Öğretmeni Filiz Can, Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'ın ziyaretinin, kendileri ve öğrencileri için çok önemli olduğunu vurguladı.
Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Damar, Müdür yardımcısı Mehmet Kundakçı ve Zerrin Kirişoğlu'na kursun açılması sonrası verdikleri destek için teşekkür eden Kurs Öğretmeni Filiz Can, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç'a özel işlemeli ahşap vazo ile kumaş üzerine Atatürk Portresi bulunan bir tablo hediye etti.