Bursaspor - Beşiktaş'la karşı karşıya Spormax-canlı izleyin

Galibiyeti hedefleyen Bursaspor ekibinin kulağı ise Fenerbahçe-Trabzon maçında.Bursaspor Beşiktaş maçı spormax'da canlı olarak izleyebilirsiniz.

Bursaspor tarih yazdı.Kendi evinde Beşiktaş'ı konuk eden Bursaspor, güçlü rakibini 2-1 mağlup ederek tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.
Süper Lig'in son haftasına Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 2. sırada giren Bursaspor, Atatürk Stadı'nda konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek Fenerbahçe'nin de Trabzonspor karşısında 2 puan kaybetmesiyle tarihinde ilk kez şampiyon oldu...

BURSASPOR ŞAMPİYON OLDU ( TIKLAYINIZ)

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de yarın deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Bu maç Lig TV'den naklen canlı olarak yayınlanacaktır. Bursaspor kritik Beşiktaş maçında ne yapacak? Bursaspor Beşiktaş maçı sitemizden canlı anlatım olarak izleyebilirsiniz.

Sabah saatlerinde basına kapalı yapılan çalışmada oyuncular teknik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen Yusuf Şimşek, Ferrari, Holosko, Rıdvan Şimşek, Tabata, İbrahim Kaş, Ekrem Dağ ile tedavi olan Ramazan Özcan, Bobo ve Serdar Özkan katılmadı.

Son haftaya 73 puanlı lider Fenerbahçe'nin bir puan gerisinde giren Bursaspor, bugün Beşiktaş'ı ağırlıyor. Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı mücadelede Timsah şampiyonluk, Kartal lig üçüncülüğünü kovalıyor. Galibiyeti hedefleyen Yeşil-Beyazlı ekibin kulağı ise F.Bahçe-Trabzon maçında.

Şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor ile lig üçüncülüğünü kovalayan Beşiktaş, bugün kritik bir randevuya çıkacak. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır yönetecek. Lider Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde ikinci sırada son haftaya giren Timsah ile üçüncülükteki Galatasaray'la aynı puana sahip Kartal, sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Ancak iki takımın da bu sezon hedeflerine ulaşmaları için sadece 3 puan almaları yetmiyor, rakiplerinin de mutlaka puan kaybetmesi gerekiyor.

Bursasporluların kulağı bugün Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Fenerbahçe-Trabzonspor, Beşiktaşlıların ise Gençlerbirliği-Galatasaray maçlarında olacak. 72 puandaki Bursaspor, 73 puanlı Fenerbahçe'nin evinde Trabzonspor'a yenilmesi halinde, beraberlik durumunda bile averajla şampiyonluğa ulaşacak. Kanarya'nın berabere kalması halinde Yeşil-Beyazlıların şampiyonluk için Beşiktaş'ı yenmesi gerekiyor. Kartal ise ligi üçüncü sırada bitirip, UEFA Avrupa Ligi ön elemeleri sebebiyle gelecek sezonu geç açma hedefinde. Beşiktaş, Bursa deplasmanına 7 as oyuncusundan yoksun gidecek. Sakatlıkları devam eden Ferrari, Yusuf, Holosko, Rıdvan, Tabata ve Ekrem'in yanı sıra önceki gün trafik kazası geçiren İbrahim Kaş'ın forma giymeleri beklenmiyor. Sözleşme sorunları yüzünden kadroya alınmayan Serdar Özkan'ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararıyla Beşiktaş taraftarları bugün stada yine alınmayacak. Dün akşam Kartal'dan deniz otobüsü ile Yalova'ya geçen ve buradan da otobüsle Bursa'ya ulaşan Siyah-Beyazlı kafileye ise kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler de eşlik etti.

Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin Bursaspor maçı için belirlediği kadroda şu oyuncular yer alıyor:

"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Korcan Çelikay, İsmail Köybaşı, Sivok, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Fabian Ernst, Necip Uysal, Uğur İnceman, Fink, Tello, Nobre, Nihat Kahveci, Cumali Bişi, Ali Kuçik, Atınç Nukan."

BURSASPOR-BEŞİKTAŞ
STAT: Bursa Atatürk Stadı
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Tarık Ongun, Muhittin Gürses
SAAT: 20.00
YAYIN: Spormax

BURSASPOR: Ivankov, Ali, Ömer, İbrahim, Mustafa, Ergic, Ozan İpek, Bekir Ozan Has, Batalla, Sercan, Turgay
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

BEŞİKTAŞ: Hakan, Fink, Sivok, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Necip, Ernst, İsmail, Tello, Nihat, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli