Yazar Muhittin Küçük: İşadamları 'Hacı Ata'yı örnek almalı

Antalya'nın Kumluca ilçesinde konuşan 'Hacı Ata' kitabının yazarı Muhittin Küçük, 21. yüzyıl işadamlarının Hacı Kemal Erimez'in hayatını örnek almalar

Antalya'nın Kumluca ilçesinde konuşan 'Hacı Ata' kitabının yazarı Muhittin Küçük, 21. yüzyıl işadamlarının Hacı Kemal Erimez'in hayatını örnek almaları gerektiğini söyledi. Küçük, Hacı Kemal Erimez'in örnek alınması halinde dünyada fakir insan kalmayacağını dile getirdi.

Kumluca İşadamları Derneği(KİAD)'nin davetlisi olarak Kumlucu'ya gelen yazar Muhittin Küçük, eğitim gönüllüsü ve eğitimci rahmetli Hacı Kemal Erimez'in hayatını anlattı. Kumluca Belediyesi Konferans Salonu'nda yapılan program Kuran-ı Kerim okunması ve Hacı Kemal Erimez'i anlatan slayt gösterisiyle başladı. Programa konuşmacı olarak katılan 'Hacı Ata' kitabının yazarı Muhittin Küçük, 21. yüzyıl işadamlarının Hacı Kemal Erimez'in hayat felsefesini örnek alması gerektiğini söyledi.

Küçük, "Yaşatma zevki uğruna yaşama zevkinden mahrum kalan büyük iş adamı ve eğitim gönüllüsü Hacı Kemal Erimez'i günümüz işadamları örnek alsa, yeryüzünde fakir ve problemli insan kalmaz. O hayatı boyunca insanların derdine derman olmak için çalıştı. Siyasetle uğraştığı dönemlerde bile kendisi için hiçbir şey istemedi. Hep milleti için yaşadı." diye konuştu.

Hacı Kemal Erimez'in, eğitim faaliyetlerinin sınırları aşarak, dünyanın değişik ülkelerine yayıldığını anlatan Yazar Küçük, "Yedi sülalesine yetecek kadar serveti olmasına rağmen, o malını mülkünü eğitim faaliyetlerine harcadı. Kiralık bir evde hayatını noktaladı. Bu hayat hepimize örnek olmalı." dedi.

Program Kumluca'da eğitim faaliyetlerinin öncülerinden Hacı Mehmet Korkmaz'ın Muhittin Küçük'e hediye vermesi ve yazarın sevenlerine kitap imzalaması ile sona erdi.