Ordu'da uzay aracı izleri olduğu iddiası

Ordu'da yaşayan Salim Demir yaşam olduğuna inanıyor. Demir, gördügü beyaz bir ışıktan sonra çıplak gözle görülmeyen ancak ıslatılınca ortaya çıkan yol

Ordu'da yaşayan Salim Demir yaşam olduğuna inanıyor. Demir, gördügü beyaz bir ışıktan sonra çıplak gözle görülmeyen ancak ıslatılınca ortaya çıkan yoldaki 4 yarım daireyi buna delil olarak gösteriyor.

Ordu'nun Perşembe ilçesinde bir sitede bekçilik yapan Salim Demir, uzayda hayat olduğuna inanıyor. Demir'in bu düşüncesinin nedeni ise 2 yıl önce başından geçen bir olay. Demir iki yıl önce sabaha karşı bir sancı ile uyandığında sitelerin birinin önünde bir ışık gördüğünü anlattı. O ışığın bu zamana kadar gördüğü en parlak süt beyazı bir ışık olduğunu ifade eden Demir, ışığı daha yakından görmek için dışarı çıktığında başka bir şey görmemiş. Ancak bir zaman sonra ışığı gördüğü yerde su ile temizlik yaparken bir karenin köşelerinde bulunur gibi 4 küçük yarım daire şeklinde iz bulunduğunu fark etmiş.

Normal zamanda çıplak gözle görülmeyen izlerin zemin su ile ıslatılınca gözle görülebilecek hale geldiğini, bunların bir uzay aracının iniş sırasında bıraktığı izler olabileceğini düşünen Demir, "Bence bu izler araştırmalı. Ben de üzerimde çip var mı yok mu diye araştırılabilirim. Bu olayın üzerinden 2 yıl geçti arada başka olay olmadı. Ancak o günden sonra su ile ıslatılınca ışığı gördüğüm yerde izler ortaya çıkıyor. Ben ışık görmeden önce de bu bölgeyi su ile yıkamıştım, yağmur da yağmıştı ama izler ortaya çıkmamıştı. Bence bu izler ve bu olay araştırılmalı." diyor.

Evrenin çok büyük olduğunun aktaran Demir, "Bu büyük evren içinde ben Allah'ın canlı olarak sadece insanı var ettiğine inanmıyorum. Benim inancım, mantığımdan yola çıkarak vardığım sonuç başka varlıkların da olduğudur. Ben o ışığı gördüğümde ne korku ne ürperti ne endişe hissettim. Bana göre uzaylılar yada uzay dediğimiz yerde canlılar var.İnsanoğlu aya gittiği gibi onlar da buraya geliyor. Bence biz onlarla bir an önce temas kurmalıyız." diye konuştu.