Halk Yürüyüşü sıcak hava nedeniyle ilgi görmedi

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan ''Halk Yürüyüşü ve Gençlik Koşusu'' sıcak nedeniyle

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan ''Halk Yürüyüşü ve Gençlik Koşusu'' sıcak nedeniyle beklenen ilgiyi görmedi. Koşuya katılan öğrenciler sıcak nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı.

Dörtyol Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü organizasyonuyla İlk Kurşun Parkı önünde başlayan ve İstasyon Caddesi'nde devam eden yürüyüşe, Kaymakam Hayri Sandıkçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Belediye başkanı Fadıl Keskin, Emniyet Müdürü Mustafa Yavuz yolcu, İlçe Müftüsü Ali Yazıcı, daire müdürleri, okul yöneticileri, Sivil toplum Kuruluş temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

İzcilerin Türk Bayrağı ve Atatürk posteri taşıdığı yürüyüş, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'nın önünde sona erdi. Katılımcılar, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı okudu.

Bu arada, gençlik koşusunda dereceye giren öğrencilere madalyalarını Kaymakam Sandıkçı ve törene katılan protokol üyeleri verdi.

3 bin metre erkeklerde Dörtyol Lisesi'nden Mehmet Aydın birinci, İmam Hatip Lisesi'nden Osman Adıgüzel ikinci, Ömer Kayran üçüncü ve Dörtyol Lisesi'nden Mehmet Aşık da dördüncü oldu.

Bin 500 metre kızlarda Dörtyol Lisesi'nden Sabahat Balcı birinci, Kız Meslek Lisesi'nden Pınar Akar ikinci, Dörtyol Lisesi'nden Özlem Arslan üçüncü, Dörtyol Lisesi'nden Asiye Çelik dördüncü oldu.

Havaların sıcak olması koşuya katılan öğrencilere zaman zaman zor anlar yaşattı