Baykal'ın kaseti AK Parti'nin zararına

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ı istifaya götüren skandal kaset hakkında Yiğit Bulut'tan ilginç bir yorum geldi.

Baykal'ın kaseti AK Parti'nin zararına
HABERTÜRK ekranlarında yayınlanan Basın Kulübü isimli programın sunucusu Yiğit Bulut, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok'a ait olduğu iddia edilen uygunsuz görüntüler hakkında ilginç tespitlerde bulundu.

Olumlu ya da olumsuz yaşanan her olayda bir fayda teorisinden yola çıktığını belirten Bulut, "Mesela İstanbul'da bomba patladı biliyorsunuz HSBC saldırısı oldu İngiliz Konsolosluğun'da bomba patladı. O zaman şunu sormuştum; Bu kimin işine yarar? O günden sonra kimin işine yaradığı olayların gelişimiyle ortaya çıktı. Şimdi bu kasetin ortaya çıkması kimin işine yarar; bir AK Parti'nin işine yarar mı? Bana göre yaramaz. Neden yaramaz; çok açık konuşacağım bugün kü gazetede yazdım. Bence herkes bukadar açık konuşmalı. Ben Deniz Baykal olduğu sürece CHP'ye bir vatandaş olarak hiç oy vermedim. Hiç bir zaman da vermem Deniz Baykal varken. Ama Kemal Kılıçdaroğlu genel başkan olduğu zaman benim için CHP oy verilebilir partilerden biri kategorisine çıkar" diye konuştu.

Bu kasetin ortaya çıkmasıyla rekabetin artacağını belirten Bulut, "Dolayısıyla bu kaset AK Parti'nin işine yaramaz. Kimin işine yarar; parti içi muhalefetin işine yarar" ifadelerini kullandı.

İŞTE O ANLAR