Başarılı Öğrencilere Onur Ve Yüksek Onur Belgeleri Verildi

Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından bir belge töreni düzenlendi.

Başarılı Öğrencilere Onur Ve Yüksek Onur Belgeleri Verildi
Merkezi Amfi'de düzenlenen törene Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkan Yardımcısı Özcan Demirkul, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Öztürk, Sivas Lokantacılar Derneği Başkanı Nazmi Yiğit, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Eğitim Fakültesi Müzik Eğitim Bölümü öğrencileri tarafından verilen konserin ardından Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Özcan Demirkul'a eğitime verdiği desteklerden dolayı plaket verildi.
Törende konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Öztürk kurumların üniversiteye özel ilgi gösterdiklerini belirterek, destekleri ile gerek üniversitenin gerekse fakültenin daha büyük işler yapma arzusunu artırdığını ifade etti. Öztürk belediye ile Ticaret ve Sanayi Odası'na katkılarından dolayı teşekkür etti.
TSO Başkan Yardımcısı Özkan Demirkul ise üniversite ve fakülte yetkililerine teşekkür ederek eğitime olan desteklerinin süreceğini belirtti. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı ise belediye olarak başta üniversite ve tüm eğitim kurumlarına katkı sağladıklarını belirterek, üniversite ile şehrin kaynaşması, Sivas'ın da Türkiye ile kaynaşması adına belediyenin imkanlar sağladığını vurguladı.
Yapılan konuşmaların ardından Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi birinci ve ilinci eğitim olmak üzere tüm bölümdeki başarılı öğrencilere 'Onur' ve 'Yüksek onur' belgeleri verildi.