Trabzonspor'dan kupalı ziyaretler devam ediyor

Trabzonspor'da teknik heyet ve futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi ile Trabzonsporlu Pro

Trabzonspor'da teknik heyet ve futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi ile Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği'ni (TPFD) ziyaret etti.

Misafirlerini kırmızı güllerle karşılayan TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, "Kupa finaline giderken karanfillerle uğurlamıştık, şimdi güllerle karşılıyoruz." İfadelerini kullandı.

Bordo-mavililer TÜFAD ziyaretinin ardından Profesyonel Futbolcular Derneği'ne geçti. Teknik Direktör Şenol Güneş, burada yaptığı konuşmada, derneğin kuruluşunda yer aldığını, ancak uzun süredir işleri nedeniyle derneğe gelemediğini söyledi. Güneş, TPFD çatısı altında toplanan futbolcuların bordo–mavili kulübü büyük hizmetler yaptıklarını belirterek, "Onlar da takımın başarısından mutluluk duyuyorlar. Kupa, buraya gelmek için bir bahane. Sevinç ve hüznü birlikte yaşamalıyız. Böylece çok daha iyi bir Trabzonspor olur." dedi.

Trabzonspor'un takım kaptanı Song da, sezon başında yaşadıkları sıkıntıları kupayla bir nebze de olsa unutturduklarını dile getirdi.