Özel okul öğrencileri şenlikte bir araya geldi

Bursa Nilüfer 9. Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen "Özel Eğitim Kurumları Etkinlikleri" Mithat Enç İlköğretim Okulu bahçesinde yapıld

Bursa Nilüfer 9. Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen "Özel Eğitim Kurumları Etkinlikleri" Mithat Enç İlköğretim Okulu bahçesinde yapıldı.

Nilüfer spor şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinliğe katılan özel eğitim öğrencileri gönüllerince bir gün yaşadı. Etkinlikte yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalyaları verildi. Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık ve Milli eğitim yöneticileri, öğrencilerle birlikte halat çekme yarışı yaparak onların yaşadıkları heyecana ortak oldu.

Şenliklerin yapılmasında katkı sağlayan herkese teşekkür eden Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya, etkinlikte yer alan öğrencilerin güzel anlar yaşadığını, onlarının mutluluğunun kendilerinin mutluluğu olduğunu ifade etti. Engelli öğrencilerin eğitimlerinin önemine de değinen Kaya, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilere iyi bir eğitim vererek, kendi ayaklarının üzerinde durmalarının sağlanmasının devletin önemli bir görevi haline geldiğini belirtti.

Eğlenceli anların yaşandığı etkinliklerde bir konuşma yapan Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık da Nilüfer Spor Şenlikleri kapsamında yapılan etkinliklerin, öğrenciler için moral olduğunu ve bu tarz etkinliklerin çocukların okula olan ilgisini arttırması bakımından önemli olduğunu söyledi.