Feza Koleji Liselerarası Bilgi Yarışması'nda bu yıl da birinci oldu

Samsun'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve yerel televizyonlardan Klas TV işbirliğiyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kap

Samsun'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve yerel televizyonlardan Klas TV işbirliğiyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapalan Liselerarası Bilgi Yarışması'nda, Özel Feza Koleji öğrencileri birinci oldu.

Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ve Klas TV tarafından canlı olarak yayınlanan bilgi yarışması, protokol konuşmalarının ardından başladı. 2009 yılında birinci olan Özel Feza Lisesi bu yıl yine birinci oldu. Büyük çekişme yaşanan yarışmada, Özel Feza Lisesi Atakum ilçesi birincisi olarak il finaline katılmaya hak kazandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Klas TV tarafından yarışmada dereceye giren öğrenci ve okullarına günün anısına başarı belgesi, plâket ve madalya verildi. Atakum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Aksakal katılımcılara teşekkür ederek, iyi bir yarışma gerçekleştirildiğini söyledi.

Yarışmada ayrıca, Atakum ilçe Belediye Başkanı Metin Burma, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Mayuk, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Hüseyin Aksakal, Klas TV Kültür ve Sanat Danışmanı Şakir Demirci, okul müdürleri ve öğrenci temsilcileri ile öğrenci velileri de hazır bulundu.