Cinayet zanlısı karnı acıkınca yakalandı

Balıkesir'de 11 Mayıs Pazartesi gecesi asker uğurlamak için düzenlenen eğlencede işlenen cinayetin zanlısı Bedii Kemal Ş. (20), olaydan iki gün sonra

Balıkesir'de 11 Mayıs Pazartesi gecesi asker uğurlamak için düzenlenen eğlencede işlenen cinayetin zanlısı Bedii Kemal Ş. (20), olaydan iki gün sonra saklandığı araziden şehir merkezine karnını doyurmak için gelince yakalandı.

Sakarya Mahallesi Tatlıpınar Sokak'ta pazartesi gecesi askere gidecek gençler için yapılan eğlencede çıkan kavgada Bedii Kemal Ş. (20), daha önce arkadaşı Ali Gezer'i dövdüğü iddia edilen Okan Akyüz ile tartışmaya başladı. İddiaya göre Okan Akyüz, kendisini uyaran Bedii Kemal Ş.'ye yanında taşıdığı bıçak ile saldırdı. Gece yarısı 00.30 sıralarında meydana gelen kavgada, Akyüz kalbine aldığı tek bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılmak istenen Okan Akyüz yolda hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından arkadaşları O.K. (18) ve S.A (20) ile birlikte Edremit yolu üzerindeki dağlık arazide iki gece saklanan şüpheli Bedii Kemal Ş., erzakları bitince Kepsut yolu üzerindeki Marangozlar Sitesi'ne yemek yemek ve saklanmak için geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıların şehir merkezine geldiğini belirleyince operasyon başlattı. Üç şüpheli yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulamaları devam eden zanlılar adli makamlara sevk edilecek.