Chp'den Mhp'ye Dostluk Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut ve yönetim kulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara'ya dostluk ziyaretinde bulundu.

Chp'den Mhp'ye Dostluk Ziyareti
CHP Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut ziyarette, MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara ve arkadaşlarının daha önce kendilerini ziyaret ettiğini hatırlatarak, "AKP'nin tek başına anayasayı değiştirerek korku imparatorluğu kurmaya çalıştığı bu süreçte, Cumhuriyete, Ulu Önder Mustafa Kemal'e ve onun eserlerine sahip çıkanların dayanışmasından doğal ve güzel bir şey olamaz" dedi.
MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara da, CHP'nin ziyaretinden onur duyduklarını belirterek, "Başımızdaki bela en büyük bela. 'Bir şerde bin hayır vardır' sözünü doğrulatan gelişmeler yaşıyoruz. CHP'nin, MHP'nin durduğu yer belli. Bunların nerede durduğu belli değil. Kaygan bir zeminde her gün bir yerdeler. Bunlara karşı iki ayrı güç olarak var olmamız bir şanstır diye düşünüyorum" dedi.
CHP'nin, MHP'yi ziyaretinde İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden İlçe Sekreteri Hamdullah Kesilmiş ile Yılmaz Yakar, Vedat Özçelik, Murtaza Moroğlu, Naci Eroğlu, Gönül Kayış, Rahime Bozkurt, Murat Tanrıöver, Süleyman Yüce ve Çağlar Yalçın da hazır bulundu.