Aşk-ı Memnu 73. bölüm bu akşam Kanal D'de

Perşembe akşamlarının iple çekilen dizisi Aşk-ı Memnu'nun 73. bölümü bu akşam Kanal D'de yayınlanacak? Aşk-ı Memnu'nun 73. bölümünde Bihter ve Firdevs ne yapacak? Katja evden ayrılacak mı? Adnan Bey yasak aşkı öğrenecek mi? Aşk-ı Memnu 73. bölüm özeti ve tüyoları...

Aşk-ı Memnu 73. bölüm bu akşam Kanal D'de
Kanal D'nin izlenme rekorları kıran  dizisi Aşk-ı Memnu'nun 73. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Aşk-ı Memnu'nun 73. yeni bölümünde neler olacak?

Bihter ve Firdevs Hanım'ın kendisine tuzak kurduğunu öğrenen Behlül ne yapacak? Bu durumu amcası Adnan Bey ve nişanlısı Nihal'e anlatacak mı?

Firdevs Hanım, kızı Bihter'in aşk acısını dindirmek için hangi yollara başvuracak?

Firdevs'in diğer kızı Peyker, Behlül ve Bihter arasındaki yasak aşkı öğrenebilecek mi?

Bihter ve Behlül arasında bir ilişkinin olduğunu tahmin eden Hilmi Önal'ın oğlu, Nihat bunu kanıtlayabilecek mi?

Katja köştek ayrılacak mı? Katja'nın köşkten ayrılması dengeleri nasıl etkileyecek?

Behlül ve Bihter arasındaki yasak aşkın tek tanığı olan Beşir ölecek mi? Beşir'in kasasınsa olan yasak aşkın belgesi CD kimin eline geçecek?

Aşk-ı Memnu'nun bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü yine nefesleri kesecek...

 AŞK-I MEMNU 73. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

AŞK-I MEMNU 73. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Bihter çaresizliğin pençesinde

Bihter’in çaresizce sergilediği ani çıkışlar, Adnan Bey’le aralarındaki gerginliği de tırmandırıyor. Kendisine kurulan tuzağı öğrenen Behlül, Bihter’in hâlâ vazgeçmediğini anlar ve onu hayatından tamamen çıkardığını ispatlamak için harekete geçer.

Bihter, Behlül’e bir kez daha yenilmenin acısını yaşamaktadır. Ziyagil Köşkü’nden kaçan Katya, polisleri de atlatarak, Peyker’lere sığınır. Sorularının cevabının Katya’da olduğunu bilen Nihat, eline geçen fırsatı değerlendirecektir. Katya’yı köşkten göndermek için tercih edilen yol Matmazel’in dikkatinden kaçmaz. Evinde kaçak işçi çalıştıran biri konumuna düşen Adnan Bey’in de bu olayla ilgili şüpheleri vardır.

Bihter’in çaresizce sergilediği ani çıkışlar, Adnan Bey’le aralarındaki gerginliği de tırmandırır. Firdevs Hanım’la Behlül’ün yüzleşmesiyse karşılıklı birer meydan okumaya dönüşür. Bihter’le Matmazel arasında esen soğuk rüzgarlar, Matmazel’in sessizliğini bozmasıyla şiddetlenir.

Bihter, Matmazel karşısında da geri adım atarken; gerçekleri ortaya çıkaracak çember giderek daralmaya başlamıştır. Planları ters tepen Firdevs Hanım köşkteki krizi nasıl çözeceğini düşünürken, Beşir’in yasak ilişkinin şahidi olduğunu öğrenir. Beşir ise, ölümü halinde sırrını emanet edeceği kişiyi açıklayarak geleceğin yönünü değiştirecektir.