Vali Çakacak İlköğretim Okulu'nda Düzenlenen Bahar Şenliğine Katıldı

Uşak'ta Mehmetçik İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Bahar Şenliği'ne katılan Vali Özdemir Çakacak, Türkiye'nin geleceğinin gençlerin iyi yetişmesine bağlı olduğunu söyledi.

Vali Çakacak İlköğretim Okulu'nda Düzenlenen Bahar Şenliğine Katıldı
Okul bahçesinde düzenlenen şenliğe Uşak Valisi Özdemir Çakacak, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, Emniyet Müdürü Cafer Şahin katıldı. Bahar Şenliğinin açılışında konuşan Vali Özdemir Çakacak Türkiye'nin geleceğinin gençlerin iyi yetişmesine bağlı olduğunu belirterek öğretmen ve velilere büyük görevler düştüğünü kaydetti.
Türkiye'nin çağdaş ülkeler seviyesine her geçen yıl hızlı adımlarla ilerlediğini dile getiren Vali Özdemir Çakacak, "Sizler bugün burada en iyi şekilde eğitimlerinizi almalısınız ki yarın bizlerin yerinde bu ülkenin geleceğine yön vereceksiniz. İnanıyorum ki bu ülke sizlerin omuzlarında daha da büyüyecektir. Sizlere tavsiyem; derslerinize çok çalışın ve kendinize hep büyük hedefler koyun. Hedefi olan başarıya en yakın olandır" dedi.
Konuşmaların ardından etkinlikler Mehmetçik İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli gösterilerle devam etti.