Ünlü oyuncular AİBÜ'de 'Ünlü Var' söyleşisine katıldı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Kültür Merkezi'nde düzenlenen Bahar Şenlikleri kapsamında "Ünlü Var" adlı söyleşilerin ilk gününe oyuncu Doğa R

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Kültür Merkezi'nde düzenlenen Bahar Şenlikleri kapsamında "Ünlü Var" adlı söyleşilerin ilk gününe oyuncu Doğa Rutkay, Yosi Mizrahi ve Hakan Bilgin katıldı. AİBÜ'lü öğrenciler, konukları soru yağmuruna tuttu. Programın sonunda Doğa Rutkay, Yosi Mizrahi ve Hakan Bilgin'e plaket ve çiçek takdim edildi.

Plaketin üzerinde İzzet Baysal'ın fotoğrafı bulunduğundan dolayı, bunun kendisi için çok önemli bir hediye olduğunu belirten Bilgin, "İzzet Baysal'a bir Türk vatandaşı olarak saygı ve minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

Plaketini alan Doğa Rutkay ise Bolu'yu çok beğendiğini dile getirdi ve fırsat bulduğu her zaman Bolu'ya geleceğini aktardı. Yosi Mizrahi de ödülünü rektör yardımcısı Prof. Dr. Akçahan Gepdiremen'in elinden aldı. Üniversitelerin çok önemli eğitim kurumları olduğunu belirten Mizrahi, öğrencilerinin ülkenin geleceği ve teminatı olduğunu söyledi.