Altepe'den gençlere tavsiye: Bursa'nın kıymetini bilelim

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehri daha iyi noktalara taşımak için gençlere önemli görevler düştüğünü söyledi. Başkan Altepe, AK Pa

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehri daha iyi noktalara taşımak için gençlere önemli görevler düştüğünü söyledi. Başkan Altepe, AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları üyeleri ile Tarihi Belediye Binası'nda bir araya geldi. Yaptıkları çalışmaları gençlerle paylaşan Altepe, kendisinin de siyasete erken yaşta atıldığını dile getirdi. Altepe, "Başarılı olmak için çok çalışmalıyız. Bizi çok işi bekliyor. Görevimizin hakkını vermeliyiz." dedi.

AK Parti'nin gençlerle gücünü artırarak yoluna devam ettiğine değinen Altepe, ülkeye karşı sorumluluk taşımanın ciddi çalışmayı gerektirdiğine işaret etti. Siyasette adım attığı günden bu yana Bursa için yapılan pek çok çalışmada rol aldığını aktaran Recep Altepe, şunları söyledi: "Siyasete başladığımdan bu yana çok zaman geçti. Bursa'da siyasette en eskilerden biri oldum artık. Vatandaşlarımıza 'Bu kadroları iyi ki göreve getirdim' dedirtmek için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz."

Bursa'nın diğer şehirlerle yarışması için gerektiğine vurgu yapan Altepe, "Sıradan değil, idealleri olan insanlarız. İşimi zevk alarak yapıyorum. Sorumluluğumu düşününce yerimde duramıyorum, daha çok iş yapasım geliyor. Sizlerle birlikte örnek çalışmalar yapacağız." diye konuştu.

Umman, Mısır ve Dubai gezilerindeki gözlemlerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı, "Türkiye'nin ne kadar önemli bir ülke olduğu oralarda biliniyor. Bu durum dışarıdan daha iyi görünüyor. Bursa da dışarıda tanınıyor. Kısa zamanda çok şey değişti. Bu ülkenin ve Bursa'nın kıymetini bilmeliyiz." şeklinde konuştu.

Altepe, samimi hiçbir çabanın boşa çıkmayacağını söyleyerek, gençlere ne iş yaparlarsa yapsınlar en iyi olmaya çabalamaları tavsiyesinde bulundu.

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Sait Adiloğlu da Bursa'nın geleceği için üzerlerine düşeni yapacaklarını belirtti.

Öte yandan Elektrik Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Peyzaj Mimarları Odası, TÜGİAD ve Alevi Kültür Dernekleri Yönetim Kurulu üyeleri de Başkan Altepe'yi Tarihi Belediye Binası'ndaki makamında ziyaret etti.