İlköğretim Okulu Öğrencisinden Şiir Kitabı

Horasan İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencilerinden Feyzanur Çoruk, 40 şiirden oluşan "Aydınlığa Hasret" kitabını Yakut Plaza'da tanıttı.

İlköğretim Okulu Öğrencisinden Şiir Kitabı
Feyzanur Çoruk, 2. sınıftan itibaren şiir yazdığını belirterek, esin kaynağı olarak çevresindeki olumsuz olayları gösterdi. Bu yıl SBS sınavlarına da hazırlanan Çoruk ilerde oyuncu olmak istediğini bunun için Güzel Sanatlar Fakültesi Drama Bölümü'nü düşündüğünü söyledi. Çoruk, gitar öğrendikten sonra şiirlerini besteleyerek ünlü isimlere vermek istediğini bunun için de gerekirse İstanbul'a da gidebileceğini söyledi.
Feyzanur Çoruk, duygularını şöyle dile getirdi: "Bu şiir kitabına başladığım zamanlarda ailem ve öğretmenlerim destek olmuştu. Arkadaşlarım, hep yapamayacağımı söyleyerek beni vazgeçirmeye çalıştılar. Ama her şeye rağmen annemin ve babamın desteği ile ilk kitabımı çıkardım. Bu kitabın ikinci baskısı için de çalışıyoruz. Ve ayrıca ikinci kitabım da hazır sayılır. Şuanda kitabıma baktığım zaman şiirlerimi beğenmiyorum. Ama daha iyiye gideceğine eminim."
Feyzanur'un Babası Vahdet Çoruk ise herkesin manevi destekte bulunduğunu sadece Erzurum Ticaret Odasından cüzi bir yardım alarak 2 bin 500 adet kitap bastırdıklarını söyledi. Baba Çoruk kızına daima destek olduklarını ilerde daha başarılı olacağını inandığını söyledi.
Feyzanur'un Sınıf Öğretmeni Serap Özşahin, öğrencisinin çok yetenekli olduğunu bu yeteneğin derslerinde de gösterdiğini söyledi.
Feyzanur Çoruk'un 3. sınıfta Polis Haftası nedeniyle yazdığı şiirle Erzurum 2.si olduğunu vurguladı.