Erdemli Meslek Yüksekokullarında Bahar Şenliği

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ile Erdemli Meslek Yüksekokulu Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu'nun hazırladığı 2

Erdemli Meslek Yüksekokullarında Bahar Şenliği
Mersin Üniversitesi (MEÜ) Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ile Erdemli Meslek Yüksekokulu Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu'nun hazırladığı 2.bahar şenliği Rektör Prof. Dr Suha Aydın'ın da katılımıyla üniversite bahçesinde başladı.
Erdemli Belediyesi'nin kendi kullanacağı belediye binasını üniversiteye tahsis etmesinin sevindirici bir durum olduğunu belirten Prof. Dr. Aydın, "Güzel İlçemiz Erdemli böylesine güzel bir okulu çoktan hak ediyordu. Belediyenin de katkıları ile böylesine güzel bir binada üniversitemize bağlı bölümler açtık. Desteklerle ilçede daha çok bölümler de açılabilir. Bu zamana kadar desteklerini bizlerden esirgemeyen herkese teşekkür ediyor ve aynı desteklerinin devamını istiyoruz" dedi.
Konuşmanın ardından Toroslar Atatürk İlköğretim Okulu'nun 'Kafkas ekibi' ile üniversitenin halk oyunları ekibi dans gösterileri sunarken, öğrencilerin hazırladıkları çeşitli yarışmalar ve oyunlar sunuldu.
Şenlik kapsamında düzenlenen Voleybol turnuvasında birinci gelen öğrenci grubuna kupasını veren Rektör Prof. Dr. Aydın, bu yıl mezun olacak olan UTİYO öğrencileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Şenliğe, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Arpaçbahşiş Belediye Başkanı Musa Demir, Erdemli Orman İşletme Müdürü Erdoğan Üstüner, İlçe Tarım Müdürü Berdan Tun, yüksek okul müdürleri öğrenciler ve davetliler katıldı.