Chp Giresun İl Teşkilatı'nda Toplu Rozet Takma Töreni

CHP Giresun İl Başkanlığı'nda toplu rozet takma töreni düzenlendi. İl Başkanlığı binasında düzenlenen rozet takma törenine İl Başkanı Aykut Gezmiş ve partililer katıldı.

Chp Giresun İl Teşkilatı'nda Toplu Rozet Takma Töreni
Törende konuşan İl Başkanı Aykut Gezmiş, CHP'nin İktidara geleceğinin sinyallerini verdiğini belirterek, CHP'ye katılımların süreceğini söyledi.
Türkiye'nin CHP iktidarına, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın başbakanlığına ihtiyacı olduğunu kaydeden Gezmiş, "Önümüzdeki seçimlerde CHP İktidara geleceğinin sinyallerini vermektedir. Bunu sokaklarda ve partimize katılımlarda görmekteyiz. Türkiye'nin CHP iktidarına, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın başbakanlığına ihtiyacı var. Hem Türkiye'nin hem de Giresun'un yığınla birikmiş sorunları CHP iktidarı döneminde çözülecektir. Sorunları çözüm bekleyen Giresun'da iktidar temsilcileri söz düellosu
yapmaktadır. Sen haklı ben haklı gibi polemiklerle gün geçirmektedir. Giresun'un sorunları ne yaptığını bilen kadrolarla çözülebilir. CHP de bu kadrolara sahiptir. Bu kadrolarımıza bugün yaklaşık 50 kişi daha katılmıştır. Bu katılımlar giderek devam edecek ve artacaktır" dedi.
Mevcut iktidarın gidici olduğunu ileri süren Gezmiş yaptığı konuşmanın ardından CHP'ye katılan 50 kişinin rozetlerini tek tek taktı.