Adana'da 'Kapatıyoruz' İzdihamı

Adana'da bir mobilya mağazasının "Kapatıyoruz" sloganıyla ürünlerini maliyet fiyatına satışa çıkarması izdihama neden oldu. Yoğunluğun yaşandığı alışverişte, vatandaşlar birbiriyle yarıştı.

Adana'da 'Kapatıyoruz' İzdihamı
D-400 Karayolunda bulunan bir fabrika satış mağazası, günler öncesinden Adanalılara 2 mağazanın kapanacağı, ürünlerin maliyet fiyatına satılacağını açıkladı. Mobilya ve ev aksesuarı ürünlerinin çok uygun fiyata satılacağı haberini duyan vatandaşlar mağazaya gelerek beklemeye koyuldu. Sabahın erken saatlerinde mağaza önünde toplanan vatandaşlar, kapıların açılmasıyla mağazaya akın etti.
Kapatılan firmaya ait iki farklı mağazada büyük yoğunluk yaşandı. Binlerce vatandaş otomobil ve nakliye araçlarıyla mağazaya gelerek alışverişe koyuldu. Kadınlar daha çok ev aksesuarlarına yönelirken, erkekler daha çok alınan ürünleri otomobillerine taşımaya çalıştı. Üçte bir fiyatına ürün almaya çalışan vatandaşlar arasında zaman zaman rekabet yaşandı. Bir kadının fabrikanın içine girmek için verdiği mücadele gözlerden kaçmadı. Anne ve babalarıyla gelen bazı çocuklar aldıkları ürünleri tanışmasına
yardım ederken zor anlar yaşadı. Alışveriş yapan bayanlar satın aldıkları ürünleri otomobillerine taşımakta zorlanınca polisler yardım etti. Bazı kadınlar ise aldıkları ürünleri kaptırmamak için üzerlerine oturdular.
Mağazanın kapatılmasını fırsat bilen vatandaşların çoğunluğu fiyatlardan memnun kaldı. Bazı vatandaşlar yoğunluktan şikayetçi olurken, bazıları ürünlerin kalitesizliğinden yakındı.
Mağazanın satışlara yarın da devam edeceği öğrenildi.