Kırkpınarspor Medex İstanbul 2010 Fuarına Katıldı

Kırkpınarspor, Sualtı ve Doğa sporları alanında Türkiye'nin en büyük tüketici fuarlarından biri olan MEDEX İstanbul 2010 fuarına katıldı.

Kırkpınarspor Medex İstanbul 2010 Fuarına Katıldı
İstanbul CNR Fuar merkezinde açılan MEDEX İstanbul 2010 fuarına Kırkpınarspor, Sapanca ve Kırkpınar'da yapılabilecek aktivitelerin tanıtıldığı bir stand ile yerini aldı. Kırkpınarspor standı ilk günden yoğun ilgi gördü. Kırkpınarspor Kulübü Başkanı Fatih Fil, bu tür fuar çalışmalarının hem Sapanca hem de Kırkpınarspor'un tanıtımı için büyük önem taşıdığını ve gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirtti.
11 Nisan 2010 Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek fuarda sualtı ve doğa sporları ekipmanları, yurtiçi ve yurtdışı dalış ve doğa turları, dalış merkezleri, dalış okulları, sportif balıkçılık, sualtı ve kara avcılığı tanıtılacak. Dünyanın sayılı fuarları arasında yer alan fuar kapsamında aynı zamanda 3. "Uluslararası Serbest Dalış ve Sualtı Avcılığı Sempozyumu" ve denizlerimizin, doğanın korunması, su ve doğa sporlarında malzeme kullanımı, konularında ulusal ve uluslararası uzmanların farklı konularda konuşmacı olarak katılacağı seminerler düzenlenecek.