Düzce İgm 7 Gündem Maddesi İle Toplandı

Düzce İl Genel Meclisi (İGM) Nisan ayı 3. oturumunda 7 gündem maddesini görüştü.

Düzce İGM Meclis Başkanı Sinan Aydın başkanlığında toplantı. Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda ilk olarak bir önceki birleşime ait karar özetleri okundu. Ardından İl Özel İdaresi encümen ve ihtisas komisyonu üyeleri seçimleri ve ihtisas komisyonu raporları görüşüldü.
7 adayın teklif edildiği İl Encümen Üye seçiminde Hasan Arslan, Nemci Kap, İsa Bilçin, İsmail Arslan, İsmail Akalın Nedim Albayrak seçildi.
Yapılan diğer seçimlerde ise; Plan Bütçe Komisyonu'na Sinan Aydın, İsmail Arslan, İbrahim Bilgin, İsmail Akalın, Muharrem Şen, Ergin Özensel ve Ahmet Turhan, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na İbrahim Canpolat, Zeki Şahin, Ayhan Hacıislamoğlu, Mustafa Tok, Harun Veziroğlu, Muhterem Parlak ve Adem Dursun, Çevre ve Sağlık Komisyonu'na Ayhan Hacıislamoğlu, Harun Veziroğlu, Muzaffer Bülbül, Nemci Kap ve Sema Çelebi, Köye Yönelik Hizmetler ve Tarım Komisyonu'na İsmail Akalın, Kazım Sağlam, Zeki Şahin, Muharrem Şen ve Ergin Özensel, Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu'na Nemci Kap, İsa Bilçin, Hasan Arslan, Nedim Albayrak ve Sema Çelebi, Muhtelif İşler Komisyonu'na İsa Bilçin, Harin Veziroğlu, Hasan Arslan, Adem Dursun ve İsmail Arslan, AB ve Dış İlişkiler Komisyonu'na İsa Bilçin, Muzaffer Bülbül, Mustafa Tok, İbrahim Canpolat ve Ahmet Turhan seçildiler.