Marmaris Kent Konseyi Kadın Meclisi Yuvarlakçay'da

Marmaris Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı Gülser Kırçiçeği, yönetim Kurulu üyeleri ve bazı gönüllü vatandaşlar Yuvarlakçay kamp alanını ziyaret ettiler.

Yuvarlakçay'a yürüyen Kent Konseyi üyeleri ve vatandaşlar, doğa güzelliklerinin kaybolmaması için desteklerine devam edeceklerini vurguladılar. Yuvarlakçay'da Hidro Elektrik Santrali yapılmasını istemeyen köylüleri ziyaret eden Kent Konseyi üyeleri burada vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülser Kırçiçeği bir açıklama yaptı.
Gülser; "Direnişe başladıkları günden beri konu bizleri de ilgilendirmeye ve endişelendirmeye başladı. Bugün yarın ziyaretlerine gidelim derken kısmet bu hafta sonu gidebildik. Vatandaşların sularına nasıl sahip çıktıklarını, çocuklarının ve kendilerinin geleceği için nasıl mücadele ettiklerini ve direnişlerini gözlerimizle gördük. Kadınların yuvaları ve gelecekleri için gösterdikleri direnişlerden bir kadın olarak çok gururlandım. Tarihimiz de kadınlarımızın nasıl mücadele ettiklerini yazan çok sayfalar vardır" diye konuştu.