Demir Kapağını Çalmak İstediği Kuyunun İçine Düştü

Kumburgaz'da, İSKİ'ye ait atık su depolama kuyusunun demir kapaklarını çalmak isteyen şahıs, ayağının kayması sonucu 50 metre derinliğindeki kuyuya düştü

Kumburgaz'da, İSKİ'ye ait atık su depolama kuyusunun demir kapaklarını çalmak isteyen şahıs, ayağının kayması sonucu 50 metre derinliğindeki kuyuya düştü. İtfaiye ekipleri, şahsa ulaşmak için çalışma başlattı.
İddiaya göre; ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, yanına aldığı 14 yaşındaki çocukla birlikte Kumburgaz E-5 otoyolu üzerinde bulunan İSKİ'ye ait atık su depolama kuyusuna geldi. Şahıslar, kuyunun iki demir kapağını çalmak için kolları sıvadı. Kapaklardan birini güçlükle yerinden çıkarak şahıslar, kapağı yaklaşık 50 metre ileriye taşıdı. Şahıslar daha sonra ikinci kapağı almak için kolları sıvadı. Bu sırada dengesini kaybeden 30-35 yaşlarındaki şahıs, 50 metre derinliğindeki kuyuya düştü. Kuyunun içinde
yaklaşık 5 metrelik su bulunduğu öğrenilirken, büyük panik yaşayan çocuk durumu jandarma ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, düşen şahsı kurtarmak için çalışma başlattı.
Küçük çocuk ise ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.
Öte yandan, itfaiyenin kurtarmak için yoğun çaba harcadığı şahsın yakınları da haberi alır almaz kuyunun bulunduğu bölgeye geldi.