Sivas Ekkk Partileri Ziyaret Etti

Sivas Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (EKKK) Başkanı Yüksel Demirgil ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatlarını ziyaret etti.

Sivas Ekkk Partileri Ziyaret Etti
İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Renda Deniz'i ziyaret eden Demirgil siyasi partilerin, sivil toplum örgütlerinin Sivas'ın ortak sorunlarında birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyledi.
Dünyada yaşanan küresel krizin izlerinin bir türlü silinemediğini söyleyen Demirgil, "Küresel kriz sonrasında kepenk kapatan esnaf sayımızda da artışlar oldu. Biz krizde de sağladığımız düşük faizli krediler ile esnafımıza desteğimizi sürdürdük. Bundan sonraki dönemlerde de esnaf ve sanatkarımıza sağladığımız krediler ile desteğimiz artarak devam edecek" dedi.
CHP İl Başkanı Bülent Renda Deniz ise ülkenin gidişatının hiç de iyi olmadığını ifade ederek, "Kriz esnafımızı derinden sarsmıştır. Hükümetin esnaf ve sanatkarımızın sıkıntılarına çözüm bulması için gayret göstermesi gerekiyor. Krizin etkileri arttıkça ve kalıcı çözümler alınmadıkça kepenk kapatan esnaflarımıza her gün yenileri ekleniyor" diye konuştu.
Demirgil ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra MHP İl Başkanı Kürşad Ergün'ü ziyaret etti.
MHP İl Başkanı Kürşad Ergün, esnaf ve sanatkar teşkilatlarının kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Ülkemizde önemli bir yere sahip olan esnaf teşkilatımızın temsilcileri esnafımızın sıkıntılı dönemlerinde de hep birlikte hareket ederek esnafımızı yalnız bırakmıyor. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman esnafımızın sorunlarında ve sıkıntılarının çözümünde esnaf teşkilatlarımızın yanındayız" diye konuştu.
Ziyarette Sivas Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim kurulu üyesi Hakkı Demirgil ve Denetim kurulu üyesi Ergün Afacan'da hazır bulundu.