Üniversite öğrencisinin 4 yılda aldığı eğitim, BUGİAD İşadamları Akademisi'nde 6 ayda veriliyor

Bursa Girişimci İş adamları Derneği (BUGİAD) Genel Sekreteri Ertürk Şahin, bir üniversite öğrencisinin 4 yılda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nd

Bursa Girişimci İş adamları Derneği (BUGİAD) Genel Sekreteri Ertürk Şahin, bir üniversite öğrencisinin 4 yılda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde almış olduğu eğitimi İşadamları Akademisi'nde 6 ayda verdiklerini söyledi.

Afyonkarahisar Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Tecrübe Paylayım Platformu toplantısı Korel Termal Otel'de yapıldı.

HÜRSİAD Yönetim Kurulu ve üyelerinin hazır bulunduğu toplantıya, BUGİAD Genel Sekreteri Ertürk Şahin, BUDİAD Başkan Yardımcısı Ali Durmuşlar, dernek yönetim kurulu üyeleri Bilal Koç ve Soner Eken HÜRSİAD'ın davetlisi olarak katıldı.

Ertürk Şahin, Bursa merkezde 353 üyeleri olduğunu, İnegöl ilçesinde de BUGİAD İnegöl adı altında şubeleri olduğunu ifade ederek, o şubenin de 85 üyesi bulunduğunu kaydetti.

Şahin, toplam 438 üyeleriyle Bursa ekonomisine ve Bursa'ya hizmet etmeye çalıştıklarını bildirdi.

BUDİAD İşadamları Akademisi olarak bir üniversite öğrencisinin 4 yılda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde almış olduğu eğitimi 6 aya sıkıştırarak verdiklerini dile getiren Şahin, bu eğitim 196 saat olduğunu söyledi.

Derneğin yabancı dil okulu da olduğunu aktaran Şahin, İngilizce kursunun devam ettiğin yakında Arapça kursu vermeye başlayacaklarını bildirdi.

HÜRSİAD Başkanı Ramazan Özçelik de hayatta paylaştıkça eksilmeyen bazı değerlerin olduğunu, sevgi ve muhabbetin de bu değerlerden birisi olduğuna dikkat çekti.

Paylaşıldıkça eksilmeyen değerlerden bir tanesinin de tecrübe olduğunu dile getiren Özçelik, "Tecrübe dediğimiz değerdir paylaşıldıkça artar. Tecrübe sahibine bir eksiklik, zafiyet getirmez. Bu gün burada Bursa'nın değerli iş adamları iş hayatında karşılaştıkları, yaşadıkları önemli olay ve hadiseleri bizlere katkısı olur düşüncesiyle bir araya geldik." dedi.

Toplantının geri kalan kısmında BUGİAD Başkan Yardımcısı Ali Durmuşlar, Genel Sekreter Ertürk Şahin, dernek yönetim kurulu üyeleri Bilal Koç ve Soner Eken yaşadıkları bilgi ve tecrübeleri paylaştı.